top of page

OM STERNBERG CONSULT 

Kerneydelserne er bygherrerådgivning, projekt- & projekteringsledelse, projektudvikling arkitekt- & ingeniørprojektering tilbuds-indhentning og kontrahering samt overordnet byggeledelse. Altid med udgangspunkt i kundens aktuelle og alsidige behov udført i høj fagliglig kvalitet.

Vi er kritiske i vores opgavesøgning, og vi vælger vore samarbejdspartnere med stor omhu, hvor fælles værdier og god kemi er et must. Alle byggeprojekter - store som små er et samarbejdsforløb, hvor vi ønsker at alle udvikler sig og byder positivt ind til skabelsen af bæredygtige projekter til og for mennesker – altid i bedst mulig kvalitet indenfor den givne ramme.

Rådgivningen og projekternes bæredygtighed tager udgangspunkt ligeligt i forhold til miljømæssig –, social-, og ikke mindst økonomisk kvalitet. 

 

Konsulent- og rådgivningsvirksomheden STERNBERG CONSULT er stiftet i 2019 med et afsæt i godt 30 års erfaringer i bygge-branchen som tømrer, byggeleder, selvstændig arkitekt og ejendomsinvestor.

 

Vi tilbyder traditionel bygherrerådgivning i dets mange former. Vi tilbyder ligeledes traditionelt arkitekt- og ingeniørprojektering. En god proces fører til gode projekter. Samtlige projekter udvikles i tæt dialog og samarbejde med bygherrer, brugere, øvrige rådgivere og partnere i processen. Gennem et tæt samarbejde og en inddragende proces udvikles projekterne til det bedst mulige niveau, så bygherrerne får ikke bare det, som de har ønsket og krævet, men også det de ikke havde drømt om at de kunne få.

Alle opgaver udføres med garanti for en og samme kontaktperson, hvor personlig stort engagement og faglig stolthed er det gennemgående kendetegn.
 

MEDARBEJDERE

Lars2.jpg

EJER 

LARS STERNBERG

2019:           Stifter og ejer STERNBERG CONSULT

2005-2019:  Stifter og partner i arkitektfirmaet arkitec

1999-2005:  Projektleder Arkitektfirmaet Søren Jensen 

1986-1996:  Tømrer hos Bent Jensen 

2010- :            Professionel ejendomsinvestor og bestyrelsesmand

Lars@sternbergconsult.dk

+45 2197 3777

bottom of page